10.05.2007 г., 15:32 ч.

В съня ми 

  Поезия
1042 0 3
Ти, призрако бледно-красив,
нощем си ми потребен,
в сън романтичен и див
идвай истински - земен.
И гали ме със устни умел,
по плътта ласки рисувай,
много прегръщай ме смел
любовен танц изтанцувай.
Запали ме с очи на море,
забушувай до болка кръвта ми,
после падни на колене
и се вречи в любовта ни.
Тогаз ще протегна ръце,
поне за малко да те имам
и ще съм доволна като дете,
нищо, че на сутринта ще си отидеш!

© Дарина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??