18.05.2006 г., 13:57 ч.

В СЪНЯ СИ...ЩЕ ТЕ РИСУВАМ С УСТНИ 

  Поезия
924 0 7

Всяка нощ те рисувам с устни,
изписвам те на небесния
 
лист.
Измечтавам те, а сърцето ми
всеки миг ще се пръсне.
Извайвам те нежно с пръсти.
Голата истина галя с нюанс.
Прониквам в душата ти,
за да възкръсне и
ме приеме като причастие.
Китка цвете връзвам в косите ти.
Дъхът им магия.Как ме опива!
От небето си откъсвам късче воал,
за мене само да си те скрия.

Ето  потъвам  в очите ти,
в синьото им -спокоен
 океан.
И по вълните ще се полюлея,
за да дочакам прилива мечтан.
Оживявам те с нежна целувка.
Изпивам те - като жадния вода.
Сътворявам и гласа -и
 
онемявам.
Като истинска си - но в съня.
Сънувайки, всяка нощ
ще те рисувам,
докато в сърцето си любов,
не те открия.....

© Веска Алексиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??