28.07.2007 г., 17:32 ч.

В този ден ще забият камбани 

  Поезия
599 0 17
Днес във храма ще вляза пречистена!
В твоя храм, на любов вездесъща!
Свойте грешки без теб преосмислила,
твойта обич и вяра могъща!

В този ден, ще останеш завинаги,
във копнежа на моите страсти
и след всичките болки отминали
ще забравиш, че бяхме нещастни!

Ще забият по-силно камбаните!
Ще засветят по-ярко звездите!
И ще бъдем от Бога избраните
със целувка до края на дните! 

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??