17.08.2007 г., 0:19 ч.

В захлас 

  Поезия
605 0 0
В захлас от дихание греховно
пристъпих с горд поклон
приласках твоята целувка
и забравих за сълзите пролети някога

© Владимир Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??