светкавица прорязва и те удря
ето го неправилния ти череп
скелета с кифоза и сколиоза
анимационните филми оживяват
за мен ти
ще бъдеш красива винаги
слушаш британски поп-рок
изненадана от
оргазма този път и глупава
мислиш
как си живеят хората има
хора които се наслаждават
разсъждаваш глупава
до смърт с най
хубавите си устни
ти ме мразиш
има едно момиче
ти я мразиш
ние всички я харесваме
всички много я харесваме
и се събираме
и няма
нищо инфантилно
всички се събираме
и няма
нищо инфантилно
харесваме
тя харесва
само мен
© Мордехай Вануну Всички права запазени