26.07.2007 г., 20:58 ч.

Васил Левски 

  Поезия
781 0 0

Дяконът, апостолът на свободата,
наричаме го с много имена,
но един е във душите и сърцата,
велик борец за свобода!!!

Той борил се до края на живота,
за свобода на български народ,
борил се със пламък във очите,
за България и българския род!!!

Паднал той във битка славна,
но жив е и до днес във нас,
ний пазим спомена за него,
за Апостола на свободата!!!

© Ивана Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??