17.06.2006 г., 1:39 ч.

Вчера, днес и утре 

  Поезия
820 1 1

Вчера ми каза, че съм бил пиян.
Вчера ми каза, че всичко е свършило.
Вчера ме помоли да не съм сам.
Вчера, а не днес, мене прекърши.

Днес отново шишето е празно.
Днес отново свободен съм аз.
Днес отново има сълзи.
Днес за пръв път свободата горчи.

----------------------------------------

Утре, назад ти ще се обърнеш.
Утре, назад няма да гледам аз.
Утре, ще разбереш че ти се прекърши.
Утре, с това ще отмъстя аз.

----------------------------------------

А вчера ще бъде твойта мечта,
А вчера ще искаш от мене,
а вчера, мойта сълза,
А вчера, за тебе нямаше бреме.

----------------------------------------

И утре ти ще ме видиш,
и ще разбереш, че ти си препила,
и тогава ще си помислиш,
че твойте сълзи аз плаках,
а ти беше скрила...

© Борис Брешков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??