6.12.2006 г., 16:33 ч.

Вече те няма 

  Поезия
800 0 1
Вече те няма...

Ти затъна в мрака на нощта...
С теб си отиде всяка една сълза...
Не плача вече .. Просто нямам сили..
Вече съм нямао сърце , мили

Ах, как всичко е толкова ясно сега
чак сега разбрах какво значи любовта
и как една любов може да потъне в мрака на нощта
Без да го искаш ти това

© Мариана Манева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??