20.11.2014 г., 23:37 ч.

Вечен 

  Поезия
347 0 0

Мен може да убиете,

но не и моята идея.

Така че, стреляйте страхливци!

Аз чрез словото си свято вечно ще живея.

© Калоян Лазаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??