26.09.2006 г., 15:07 ч.

Вечерна заря 

  Поезия
642 0 0



Тази вечер танцувахме още веднъж,
ти трепереше - цялата.
Не можах да се хвана -
            пък макар и невръстен -
Вечерна ЗАРЯза ме 
            Мая на пръсти-хи-хи-хи...

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??