14.01.2008 г., 21:04 ч.

Вечеря за двама 

  Поезия
597 0 1

Вечеря за двама

текст за песен

 

"Ето стоя на вратата и хлопам,

ака чуе някой гласа Ми и отвори вратата,

ще вляза при него и ще вечерям с него

и той с Мене."(Откровение 4:20)

 

Вечеря за двама,

усещам как нежно е тук.

Донасяш промяна,

не искам аз никой друг.

Само с Теб да съм,

да пия отново

от Твоя Дух.

Завинаги влюбен съм аз.

Вечеря за двама. 

 

Пулсират сърцата

и сливат се двете в едно.

Блестят пак лицата,

изпълва ме Дъх на живот.

Гледам в Твойте очи

и щастие блика -

Обичам те.

Завинаги влюбен съм аз.

Вечеря за двама.

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добър замисъл!Браво!Продължавай да обичаш по този начин,знай че и ти си обичан...!
Предложения
: ??:??