4.12.2005 г., 10:12 ч.

Вечна 

  Поезия
1313 0 6


Ето идваш с нежност снежнобяла...
С лице облято в лунна светлина...
Усмихваш се и сякаш пак си цяла...
Целуваш ме и си отиваш в тъмнина...
Копнежът по-силен от смъртта е...
Загива всичко... не и Любовта...
Не и Любовта...

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??