28.08.2009 г., 0:13 ч.

Вечна любов 

  Поезия
1072 0 1

Вечна любов

Студени тръпки по гърба.
Топла вълна в тишина.
Сърце туптящо в мен,
иска да отскочи до теб.
Уморен поглед среща твоя
и превръща се в тревога.
Стенание, обгърнато от хаос,
нечуто и неизречено „ах”.
Ум, уповаващ се единствено на теб.
Смях, превърнал се в сълзи.
Очи, забравили съня.
Ръце, докоснали рая.
Потъвам в мрак, сливащ се със студена вода и тъга.
Изстиващо тяло.
Сърце, забавящо ритъм.
Поглед, изпълнен с тъга.
Последен стон несподелен.
Ум, напълно загубен в тъма.
Сълзи, измити от вода.
Очи, затворени завинаги.
Ръце, забравили хода си.
Любов... не умираща с вечността.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??