1.05.2022 г., 14:16 ч.

Величието на 2021/2022 година 

  Поезия
149 0 0

Не ден велик бе само Великден,

а целите тези две, увенчани с наниз

                          от двойки години.

 

То какво ли не бе?:

Велика "Ковид-пандемия",

Велика (не "Отечествена")

             война в Украйна.

 

То какво ли през нас не премина?!

 

... И най-вече Велика

с Превеликия си окаяник прословут:

комично-трагичният

                            съвременен Каин -

 

Свише прокълнатият Путин.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??