26.08.2022 г., 10:06 ч.

Велик факир-кадровик 

  Поезия
149 0 0

Все зарад туй комикс-кадруване

бате Бойко си пати, опира пешкира.

Ерзац-министри, нищо неструващи,

държавни чиновници - все невинно-виновни,

все си подбира.

И още кой ли не, кой?

То не бе Анна-Мария,

то не бе Калинка Илиева.

После свири ... отбой.

 

... И след поредните хайти

България се виком провикна:

бате Бойко, сполай ти! -

велик факир-кадровик си.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??