31.10.2007 г., 17:12 ч.

Великолепно Жълто... 

  Поезия
1514 0 14
***
Великолепно е
да те сънувам в жълто...
да те намятам
със кристално пълнолуние...
да те забулвам в спомени...
като бръшлян да те увивам
около слънчевия сплит
на зрялото си многоструние...

Великолепно е,
щом процъфтиш във жълто...
да те въздишам
с полусънно раннобудие...
да те изпивам с мед от пламъци...
като трилистие да те суша
в бездънните очи
на зимно полугодие...

Великолепно е,
когато ставам жълта...
да ме объркаш
с есенно безумие...
и листопадно да умирам...
като вир да се родя
върху студените ръце
на твоето бездумие...

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??