9.03.2006 г., 18:46 ч.

Верността ми 

  Поезия
1003 0 12
Държиш ме в дланите като вода
и страстите измиваш си във нея.
Не стискай толкова-ще изтека
пусни ме и над теб ще се излея.

Благоуханен аромат на вечерта
на шепот разстояние утеха,
край тебе с фееричност ще кръжа
облекла свободата като дреха.

И верна на стила си -знай
да бъда предана,човечна,
една любов с единствен край-
смъртта-надявам се далечна.

© Милена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??