21.11.2005 г., 18:11 ч.

Весел и щастлив 

  Поезия
811 0 2
Аз съм Непослушко-
кученце добро.
Вчера си намерих
кокалче едно,
ала пък забравих
с моята глава
къде го зарових
в буйната трева.
На помощ дойде ми
приятелят мил.
Лесно го намери
до дънера гнил.
Много се зарадвах
на жеста красив.
Кокала му дадох
весел и щастлив.

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, но зависи от настроението, не винаги е такова.
  • Продалжаваи в същия дух-Весел и Шастлив!!!
Предложения
: ??:??