25.12.2007 г., 23:33 ч.

Весели празници 

  Поезия
566 0 12

Вали и сякаш времето навън е спряло,

Елените препускат в коледната нощ.

С шейната пъргава, разлели като одеало

Ефирност нежна, коледен разкош.

Лицето ти сияе от усмивка самодива,

Изгряла топло с аромата на живот.

Празнуваш днес, а Коледа е тъй красива,

Разперила криле и пръскаща любов.

А в този миг, аз тихо ти желая

Здравето, най-важното в света.

Не спирай да се смееш и мечтаеш -

Истински е онзи, който вярва в чудеса.

Ценното е вътре в тебсамия,

И вярвай, ще дойде ден, ще го откриеш!

 

Весели празници на всички!

Пожелавам ви много емоции, успехи и любов!

Обичам ви!

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??