3.10.2008 г., 21:39 ч.

Вещица младша възраст 

  Поезия » Хумористична
716 1 7

ВЕЩИЦА МЛАДША ВЪЗРАСТ

 

Какво задръстване е! Я се подредете!
Оттук – жените, а пък там – мъжете!

 

Сторете път, сторете път веднага!
И знайте – щерка съм на Баба Яга! 

 

Метлата ми е уникат, двуместна!
И с крак се управлява много лесно! 

 

Държа я тук на паркинга отпред.
Започне ли кавга – създавам ред! 

 

Елате, господине, ще Ви взема!
Не бойте се, какъв Ви е проблема? 

 

Край тях ще профучим като стрела,
но... на сервиз е моята... МЕТЛА! 

 

А тази тук под наем е наета...
Платих за нея на едни момчета.

 

Едни невежи, май от КАТ, наскоро
глобиха ме за превишена скорост!

 

От вещици какво разбират те?
Аз истинска съм, да не съм менте?!

 

Еее, браво! Смел оказахте се вие!
Сега се дръжте, малко ще завия.

 

Пристигнахме ли! Чудо! Ето, на!
Метлата бе... на Вашата жена!!!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??