26.10.2014 г., 9:42 ч.

Ветрове 

  Поезия
512 0 2

ти

ми разбиваш сърцето

без думи.

 

аз

ти предлагам парчетата,

сякаш

 

биха

запълнили пропастта

помежду ни.

 

ти

си мечти. блянове.

вятър.

 

(мене са ме учили

да не гоня ветрове.)

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??