12.09.2005 г., 18:09 ч.

Видение 

  Поезия
643 0 4

 

Изтръпнах цял, когато те видях,

видение неземно бе за мен

В мига, във който те познах

ти стана част от моя ден!

 

Не си видение – жена си обозрима

пристъпваш сякаш си от други светове...

Погледна ме и се усмихна

и с поглед грабна моето сърце!

 

Надежда в погледа съзрях,

ти сякаш също ме позна

погледнахме  се с мисълта за грях

и мисленно политнахме ръка в ръка...

 

© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??