4.01.2007 г., 21:58 ч.

ВИДЕНИЕ 

  Поезия
637 0 1
ВИДЕНИЕ

Очи затварям и си представям
усмивката ти,нежните черти.
Едно видение се очертава
и идва в моите мечти.

Ръце протягам и те докосвам,
усещам твоята топлина.
И тръгвайки към тебе боса
се чувствам повече жена.

Защото ти ми даваш сила
и ме дари със любовта.
За тебе аз съм се родила
и пак за тебе ще умра.

© Марияна Жекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??