30.09.2005 г., 3:51 ч.

Виждам страха си 

  Поезия
697 0 1
Виждам страха си
като сянка черна.
Виждам деня им -
минало...
Паля цигара.
Да спра, смелост нямам.
Виждам страха си -
уголемява се!
Жаждата срича,
не получила капка.
Кучето вие
нощем край блока.
Виждам страха си
като сянка черна.
Виждам деня им,
но не го гледам!

© Ясен Крумов- Хенри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Виждам деня им,
    но не го гледам!"
    Има разлика - нали? При това от небето до земята
Предложения
: ??:??