20.06.2009 г., 1:00 ч.

Виждам те... 

  Поезия » Любовна
935 0 3

Когато затворя очи,                                                           

аз виждам, че до мен си ти.

Когато протегна ръце,

аз сякаш галя твойто лице.

Когато вятърът гали косата ми,

все едно ти си до мен и ме докосваш,

галиш ме и заспивам,

заспивам в твойте прегръдки,

спокойно склонила глава на твоето рамо.

Да знаеш само колко ми липсваш,

как копнея до мен да си ти.

Не ме карай заради теб да полудявам,

ела и ме целуни,

накарай ме да забравя

всяка лоша дума, която изрекъл си.

Говори каквото искаш, аз ще те обичам.

Не се крий и не се преструвай – ела.

Ти си частица от мен,

 както аз от теб,

заедно сме по-силни

и по-добри.

Остани до мен и ми позволи...

... да те обичам.

Когато затворя очи,

аз виждам, че до мен си ТИ.

© Мелица Демирева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, много сте мили
  • Много красиво и истинско!
    Поздрави!
  • Трудно е понякога, много трудно. Но трябва да се научим да преодоляваме трудностите. Да признаеш, че обичаш, често е равносилно на това да осмислиш живота си. Хубав е стиха ти.
Предложения
: ??:??