11.06.2007 г., 9:30 ч.

Виждам всичко в розово 

  Поезия
662 0 14

Виждам всичко в розово,
дори тревата,Слънцето,ноща....
От любов сияя и летя.
Сега съм истински щастлива жена!


И всичко и всички обичам-
с чиста неподправена душа....
Нали затова е любовтта-
да извисява,да сгрява,да ощастливява...


И най-студеното сърце,
докоснато нейно веднъж,
ще засияе с истиска светлина,
защото в него вече ще живее Любовтта!!!
 


© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??