15.10.2009 г., 13:58 ч.

Винаги съм те обичала тайно 

  Поезия
914 0 4

Толкова пъти съм трила сълзите,

виновно капещи от твойте очи,

галила съм ти нежно косите

и редом с теб съм плакала дори.

 

Толкова пъти ръка ти подавах,

в трудни моменти до теб съм била

и вечер толкова пъти оставах -

да не бъдеш сам през нощта.

 

Толкова пъти посоката ти показвах,

но все грешния път си избираш

и, каквото и правилно да ти казвах,

ти все по-грешно го разбираш.

 

Но винаги бих ти помогнала - знай го,

на теб никога не бих ти отказала,

защото винаги съм те обичала тайно

и като приятелка вече съм го доказала!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??