13.02.2011 г., 12:47 ч.

Вино и любов 

  Поезия » Хумористична
1452 0 12

ВИНО И ЛЮБОВ


От далечни древни времена

виното е слънчев дар небесен.

Като млада тръпнеща жена

ни опива с аромат чудесен.

Вино дайте, вино и любов -

те са раят вечен на земята.

Трифоне, за тост бъди готов!

Валентине, стреляй по сърцата!

Дива страст в кръвта да закипи!

Да се любим лудо, до забрава!

Будалите Господ не търпи,

Той на тях любов  затуй не дава.

Вино и любов - наслада пийте!

Рая на земята в тях открийте!

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??