Вино, камина, меча кожа,
любим човек и дъх на обич,
навън отдавна заваляло,
снежинки, сняг и бяло.
Студено, малко ветровито
врабченце до перваза скрито
Звезда, сияние, надежда,
щастлива Коледа изглежда.
Будилникът звъни сърдито,
подаръците, под елхата скрити,
отдавна чакат своя притежател.
Върви, приятелю, не чакай.
Щастлива Коледа изглежда,
Любов, добро, надежда.
© Наталия Божилова Всички права запазени