25.03.2007 г., 11:50 ч.

Виновен без вина... 

  Поезия
2147 0 4

Гледам те....

Отронваш сълзи...

Невинен ме молиш,
а ролята ми е да крещя.

 

Молиш да ти вярвам,
че лъжа било това,
да, Аз зная,
нали съм режисьора.

 

Репликите упражних,
преди да те повикам,
сълзи изплаках,
без да си виновен,
без да ме боли.

 

Излъгах те...

Долен филм играя,
но е време и Аз да помечтая.

Време е да съм щастлива,
а с теб щастието ми беше роля.

 

Истината да ти кажа!?
Не, повече ще те боли,
Смених те,
да го призная, забрави!

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />Не питай повече за нищо!
Върви с добро!
Най-сърдечно ти желая обич,
ти я заслужаваш,
приятел да си със щастието!

:)

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??