14.02.2007 г., 10:55 ч.

Виновен съм 

  Поезия
612 1 13
Виниш ме, че отново
по рими се халосвам
и съдиш ме сурово,
че глупаво докосвам
болезнени проблеми,
че бил съм инфантилен
и задълбавам в теми
неистински, стерилни...
Виновен съм! Прости ми!
От срам изгарям, виж,
но що да сторя, в рими
аз даже дишам! Триж
проклет да е мига
във който първа строфа
написах! Досега
за мен съдба, любов
са те... без тях не мога...
Дори и в изнемога
за тях аз пак живея!
Магията копнея
на писаното слово,
отново и отново!

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??