11.11.2009 г., 0:24 ч.

Виртуална душа 

  Поезия » Еротична
1327 0 16

... Ти си моята

сродна душа -

моят стимул

и мечта...

 


Блян жадуван

за душата,

скок отхвърлен

над стената...

Далечен си и

виртуален,

красив и

уникален...

 


Съдба!

Ти имаш пръст

в това...

Аз не те виня.

 

Малко късно

е, нали...

Всеки своя

път гради.


Забранената

мечта -

топли ни

през есента...

© Маргарита Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??