Влязохме в Европа като акт,
който да ни дава нова квота,
но това все още не е факт,
подобряващ ни сега живота
и запява Нели ария,
а пък Стефан коментира -
иска да напусне тя България,
виждам, че проблема той разбира.
Българите търсят светове,
даващи им и развитие,
че съвременните бесове
ги оставят без покритие.
© Валери Рибаров Всички права запазени