на всички откровенци с много обич
Такава съм
и влюбена
ще си остана,
във всички вас,
в живота, в пролетта.
Цветя ми нарисувахте -
покана
усмихвам се ....
на ваште стихове
безброй.
Зарадвах се
на бялото ви цвете,
на песента, направена
за мен.
И ето ме -
при всички откровенци -
приета и щастлива... в мир.
Видяхте ме във
“Песента на песните”
царица - цветна, влюбена
и сякаш на Естир
вий скиптъра си златен
вдигнахте
за милост...
сега за мене сте кумир!
Обичам ви.
И радвам се, че съществувате,
че има ви на този свят.
Благодаря на Бог,
че можем да общуваме...
със стихове
светът е по-богат...
© Златка Петкова Всички права запазени
"със стихове
светът е по-богат..."
Така е мила!
Поздравления!