27.05.2006 г., 1:08 ч.

ВЛЮБЕНА... 

  Поезия
1034 0 10
                   Влюбена


Не си поет, а думите изричаш със магия,
когато ми шептиш, аз цялата потръпвам,
не си художник ти, рисуваш с устни и не крия,
че с теб пред райските врати пристъпвам...

Не си и скулптор, а извайваш ме със страст,
в ръцете ти магични онемявам...
ти просто мъж си, влюбена жена съм аз,
докоснеш ли ме с пръсти, оживявам...


17.05.2006г.

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??