10.03.2009 г., 9:33 ч.

Влюбени 

  Поезия
515 0 0

И в живота ни връхлита,

в мрежите си ни оплита,

и изгубваш се без свян,

нямаш мира, нямаш срам.

 

Ту е сладко, ту горчиво,

като виното пенливо,

и замайва то главата,

и омекват ти краката.

 

Туй е изход най-чудесен,

лек е приказен и лесен,

да забравиш всичко ти,

щом си влюбен до уши.

© СТЕФКА ИЛИЕВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??