27.04.2007 г., 16:00 ч.

ВЛЮБЕНИ 

  Поезия
700 0 7
                                                         
                                                      ВЛЮБЕНИ   
    
                                      Сребърен дъжд се посипва над мен,
                                      мое е лятото, мой е този ден.
                                      Обичам морето, цветята и теб,
                                      любопитния дядо зад стария плет.

                                      Зная, ти чакаш ме там на брега,
                                      единствени влюбени ний сме в света.
                                      От радост небето плаче със нас,
                                      от радост танцува и житния клас.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??