7.09.2007 г., 16:44 ч.

Влюбени души... 

  Поезия
1474 0 4
Обичам те! Обичам да бъда твоята мечта,
да ме желаеш, както копнеят да се срещнат Слънце и Луна!
Обичам да бъда усмивка на твоето лице,
както се радва и бие едно детско сърце!
Обичам те! Обичам да те гледам право в очи
и да те целувам само както могат да целуват две влюбени души!
Обичам да те гледам как милваш ме ти
и да бие до лудост сърцето, мили...
Исках да бъда обичана и ето, случи се това -
от дете, за миг превърнах се в жена!
Чаках дълго таз любов и знай, ще я пазя аз до гроб...
Обичам те - изричаме двама в нежната нощ,
и пазим спомен след спомен за напред,
за този тъй сладък разкош!
Чакам те - чакай ме и ти...
Милвам те - милвай ме и ти...
Целувам те - целувай ме и ти...
Обичам те - обичай ме и ти...

© Кремена Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??