4.10.2007 г., 19:39 ч.

Влюбено стихче - (Само теб Обичам) 

  Поезия
1493 0 24
Силно, искрено и от душа,
aз те обичам, желая ненаситно.
Мисля си - "Колко е със теб красив света?",
oткакто съм със теб, той "порозовя"...
Tи си съкровище безценно,
eто и светът се върти заради любовта ни.
Блян са очите ти, в тях откривам - безкрайната, синя река
от душата ти, бистро поточе, любов ромоли...
Боли понякога душата, в света огромен, необятен, но
искам само любовтта ти единствено за мен...
Чакам с нетърпение да ме докоснеш,
а душата ми да засияе от щастие, да се усмихне...
Mоля те, бъди до мен - завинаги и влюбен все така!!!
 

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??