7.12.2007 г., 13:56 ч.

Влюбено сърце 

  Поезия
644 0 2
Влюбено сърце

Признавам те, сърце горещо, че влюбено си до полуда!
Нощта обгръща те със студените си длани, ала щом гласът му чуеш, в миг забравяш що е студ.
И започваш да туптиш, от обич ти се иска да запееш.
Покажи му истинската всеотдайна любов. Поискай всичко, за да може да оцелееш до утрешния ден без сълзи и страдание.
Тогава никога не ще самотно да останеш!
Думите любовни в стих ги подреди, нека като нежна песен да се леят!
Цялата си обич я раздай, без страх, че можеш да загубиш, да сгрешиш.
Гледай него, не мисли за изневери и лъжи.
Но ти знаеш, че животът не е рай и все някога ще има край.
Да обичаш не е лесно и боли, дори нечестно.
Щастието няма да е вечно, защото все някой ще го разруши!

© Виктория Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??