27.04.2007 г., 13:20 ч.

Влюбих се ..... 

  Поезия
674 0 3
           Влюбих се...

 

Влюбих се в теб, ахq колко боли!

Как се влюбих в теб, не проумявам.

Как се влюбих в теб, веднъж не те докоснах,

Нито веднъж дори не целунах.

 

Копнея за нашта първа среща.

Кажи ми, моля те, колко хора

Могат два пъти да се влюбят един в друг,

Да се преоткрият, защото аз не знам?

 

Искам да галя косите ти,

Искам да вкуся устните ти,

Искам да те докасвам,

Искам да съм с теб.

 

Чакам тази среща, нямам мир.

Искам теб, дори и да боли.

Мило момиче как само те обичам,

А колко си далече! Как да си простя!

© Benifios Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??