11.08.2011 г., 9:59 ч.

Воали от страст 

  Поезия » Еротична
1049 0 0

Воали от страст

 

Искам те аз, воали от страст,

твоето топло ухание... облива ме,

в екстаз любовен гориш

и пак името ми насън крещиш,

искаш с теб да правим чудеса,

най-доброто... пак... и пак...


Мечта... напълно реална,

сън... пожелан и изживян...


За нас магия е нощта,

като капки разлята по тялото ми...

пръстите ти следват лунните пътеки,

звезди в косите ми рисуваш,

грешките с дъх изтриваш...

и пак с устни до сутринта шептиш,

с дива страст... да бъда твоя аз...

 

 

11.03.2011г.

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??