2.09.2004 г., 13:05 ч.

ВРАБЧЕТО 

  Поезия
821 0 1
-Врабченце, врабченце,
къде ще се скриеш ,
когато дъждът се превърне във сняг,
-Под топлата стряха,под топлата стряха,
високо,високо над къщния праг.
-Врабченце, врабченце,
къде ще откриеш ,
трохичката малка на хорския хляб.
-Под топлата стряха,под топлата стряха,
високо,високо над къщния праг.
-Врабченце, врабченце,
гнездо с кой ще свиеш,
такова самичко във зимния мрак,
-Със друго врабченце,под топлата стряха,
високо,високо над къщния праг.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??