20.08.2013 г., 12:42 ч.

Врана неразбрана 

  Поезия » За деца
1541 0 3
 
Ама Врана неразбрана!

Кой каквото да говори -
тя обратното ще стори!

- Слушай, Вранчице! - й рекох. -

Не прелитай на червено,
че ще станеш на вретено!

Спазвай строго правилата -
да не смажеш колелата!

Пак не слуша тая врана!

И какво накрая стана?

Бърз трамвай през нея мина -
чак до градската градина
сбират пух и перушина!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??