22.10.2007 г., 11:23 ч.

ВРАТА КЪМ ЩАСТИЕТО 

  Поезия
544 0 6
 

Нужна ми е само усмивка една,

за да превърне нощта в ден.

По пътя ми да твори чудеса,

да окрили най-светлото у мен.


От усмивка се движа към устни -

искащи, молещи, нежни и страстни.

Не, не мога обичта да пропусна,

влюбвам се силно - просто прекрасно!


Накрая, сълзите парливи се стичат

и няма прегради за сетната святост.

Очите ми тайно нашепват, обичат,

щастливи са от бликнала радост.


Че на света няма щастие блажено,

няма магия, няма изпитано чувство,

ако с теб не е истински споделено,

в мисъл изстрадана и вечно изкуство...


22.10.2007г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??