21.08.2007 г., 9:51 ч.

Времето е спряло  

  Поезия
904 0 6
Времето е спряло   


Годините не означават старост...
щом очите времето е спряло.
Да остареем не е слабост...
щом щастието сърцето е събрало.

Не е ли невероятно, че живеем,
че меним си цветовете?
Днес деца - утре побелеем...
броим си греховете.

Не ме е страх да остарея...
сива ПАК ще съм Добре!
Пред времето не ще треперя...
младост черпи моето сърце!

© Недислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??