Времето минава
Приятели нямам, не споделям,
не приемам любов платена.
Но без теб не мога, полудявам,
ти за мен си просто родена.
Времето минава, и се сменят
хората, променя се всичко.
На двамата с тебе ни се чудят
и се питат как сме още заедно.
© Emil Angelov Всички права запазени