Времева опция
Няма спира!
Все те гони,
безмилостно заплетен
в житейските разклони.
„Пранги" го не спират.
Ни молбите силни
на влюбените птички,
да запазят миговете стилни.
Времето изтича!
В мистика обрича
живота на човека
чертаейки житейската пътека!
Всеки миг
неповторим остава,
запазвайки своя лик
за мъка, обич или слава!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени
Ще се напънам на следващия!!