24.11.2010 г., 17:29 ч.

Вричам се 

  Поезия
472 0 3

Вричам се -
да бъда изворна вода,
за да ме пиеш прежаднял,
да бъда въздухът копнян,
за да ме дишаш непрестанно.

Със слънце дъждът ме рисува,
сълзите ми стават дъга,
да минеш под нея, когато сънуваш,
докоснат от моята нежна ръка.

Ще бъда изгрев, залез, страст,
за да ме чакаш на вратата.
С омайно биле ще те упоя,
за да те докосна по душата!

Ще бъда всичко -
ласка, нежност и копнеж
и завладяващ, шеметен стремеж...
Аз себе си в ЛЮБОВ ще облека,
сърцето си на теб ще обрека!!

© Румяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??