9.12.2005 г., 19:17 ч.

Връхлитане 

  Поезия
812 0 2

 

Оставих се

морето

да ме връхлети,

отново

показах му         

скалите

с анемонии,

на пяната

как се рисуват

рифове,

русалки

и магнолии...

В седефеното утро

преоткривам

на лунната

пътека

стъпките

и алигатора

заровен

в пясъка.

Пак нещо

...май

обърках.....

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??